fdow un en yuksegne bakın 8900 olmus
fdow un en yuksegne bakın 8900 olmus
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
bizim vobta var bişeyşeyler ben korkmaya başladım,
ajanlar falanmı işlem yapıyor?? resmen dow future bile veri öncesi kötü geleceği beklentisi fazlayken fdji geberirken burda adamlar veriyi bildi aldılar resmen helal olsun vobtaki o gizlim ele....
bugun van munut şu saate kader 9 al sat 1000 pıvan kar yaptı yetermi desem yoksam yenı sinyallere uysammı acep karar veremedım.. cort dedimmi uyarım herhal..![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ANNA ZISTENIMI merak edenler icin anna
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bu gece imf ile anlaştık desinler yine shortum.
FDOW tek BAR'da 125 puan zıpladı kaşla göz arası 8.900 gösterdiler
yafu dün keşke başka bişey dileseydim.DOW bi tepe daha yapar inşallah dedik.FDOW yaptı ki DOW da yapacak muhtemelen.yapmasa bile FDOW'da da iş görür![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Smile ADSL ye üye olmak isteyen varsa beni referans gösterebilir, hem ben hem siz 1 ay bedava kullanırız
http://www.birdostkampanyasi.com/
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
py ne derse o sırtına yapıştık kene gibi.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri