Tamda sıkıntıdan sistemimle diğer sistemimin gül taraflarını karsılaştırıp düzenleme yapacaktım 5 dklıklar tehlikeli bölgeye girdi 43500 kısaldım
Gökhan hala mı kaldırmadın şu resmi...
Midemiz bulanıyor.Ekrana bakamıyorum.Bak mesela o sevimli maymunu koyabilirsin ya da başka birşey canın ne istiyorsa***
spota iyi verdiler 900 puan aşağı geldi en yükseğine göre...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
175 kısalar kapandı
yine 175 ten uzun denemesi..
almanyadan buba açıklama yapıyo...ne sempatik ismi varmış bu şahsın![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
42700 kadar yolu var sonrasında tepkiye bakacaz ii değilse 41800-900 kütleriz
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
43100 den tekrar long olurum, sanki orayı destek yapacakmış gibi geliyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sistemi ben yapmadım daha önceden kendisini tanıyorum ayrıca burada da yazdı. bendeki en iyi sistem 20 ayda 205000 kazadrımış ama yatayda tepeden aldırıp dipten sattırdığı için tırsıyorum. Daha önce 44500den SAT vermiş dün 43150den al vermiş 12:15te Sat verecek mesela.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri