Walla kısaılar olarak patlayacağız galiba..üwwwww....GOLD a bak EURUSD ye bak üwwwwwwww.......üwwwwww....ula son barda gelen AL a uymamnın mantığı varda, son bardan 6 bar önce glen ala uymak lazımmış...üwwwww
Walla kısaılar olarak patlayacağız galiba..üwwwww....GOLD a bak EURUSD ye bak üwwwwwwww.......üwwwwww....ula son barda gelen AL a uymamnın mantığı varda, son bardan 6 bar önce glen ala uymak lazımmış...üwwwww
Evet bu gece dow yüksek artı kapanırsa battım.Kapanmazsa sorun yok.
Sistem 45350 de verdiği sattan sonra dün ve bugün birer kez poz kapattı ama sonra 150 puan aşağısından yine kısa yaptı. ben bu süre boyunca kısayı hiç bozmadım sistemin 300 puan önüne geçtim... Sİstem bugün alda kapattı...ben ise satta..sanırım sistem pis dakacak bu gece üwwwwwwwww
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
kaydami geciyor ne oluyorsa bende fikrimi yazayim
BU GECE DOW EKSI KAPATACAK HEP BERABER IZLEYELIM
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
dow u bilemiyorum ama dow la korelasyonumuz abilerin poz larına göre şekillenıyo..mesela dow un gordgu en yuksege gore %1.2 gıbı bı farkı var bıızm nerdyse %6.5 larda..dolayısyla pozları nasılsa ona göre tavır koyarlar..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Bende kayıtlara katkı yapayım:
DOW 8812 +-5 cıvarında kapatacak (umarım yanılırım, ama hesap böyle)
Konu booth tarafından (04.06.09 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.
Abi rest değil, iptal etmesinler kart ücretini ben de iptal ederim kartı. Bu sene iki kere Denizbank, birer kere de HSBC ve Türkiye Finans dan paramı geri aldım.![]()
Allah kaza vermesin de Anadolu Sigorta bu yıldan itibaren İhtiyarı Mali Mesuliyeti sınırsız yaptı. Her marka araca ucuz pahalı demeden gözü kapalı girerim artık![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri