Ya şindi van munutu buraya yazsam ... van munutluk zistem oldugu icin anında yazmam levazım ... ondan yazamıyorum kusr bakmayın arkidişler . aksi sinyali yazamazsam üzülürüm gayri![]()
Ya şindi van munutu buraya yazsam ... van munutluk zistem oldugu icin anında yazmam levazım ... ondan yazamıyorum kusr bakmayın arkidişler . aksi sinyali yazamazsam üzülürüm gayri![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sistem 43225 de hem açık pozu kapa (flat) hem de al dedi..yani lonkkk..ama ben kısa devam
çok saglıklı çalışıyor bir kere.. ben bir sene önce aldıgım notebok ile kullanıyorum core dua 2 işlemcili 2gb ram yeterli oluyor ama şu kitap gibi olanlar var yeni çıktı MSN ve excel için olanlar onlarda çalışırmı bilmem diger tum noteboklarda çalışıyor gece çalıştırıyorum gunduz 22 inç ekran az geliyor
alıcaksan TOSHIBA dan şaşma sadece tavsiye![]()
Konu SaNCaKTaR tarafından (04.06.09 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki bizim sinyaller arada kaynıyor. yeterince arkadaş göremiyor diye mesajı alıntı yaptım. bu arada 43000 den full long olduğumu yazmıştım önceki mesajda. sistemden hızlı davrandım. 44450 gibi yeniden kısa olucam. sisteme ters bile olsa.
bol kazançlar
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
43300 zor biraz sıkar..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Konu SaNCaKTaR tarafından (04.06.09 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
düşemeyen borsamız vardı hafta başında şimdi çıkamıyor..![]()
şuan 43300 buralardan tekrar 43000 altına çöktük çöktük, yoksa tekrar uzuna dönmek mantıklı olacak, hatta geceye bile uzun olmak mantıklı olabilir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri