Arkadaşlar beyinlerimiz herşeye çok kolay alışıyor ve çabuk unutuyoruz. Son 10 gündür oluşan bant hareketine herkes o kadar alıştı ki, dün burada oluşan genel kanaat "yarın kısalara ekmek yok" idiNoldi, rengin soldi
diyorum... Selçuklu hocam diye diye düşürdü borsayı. Pek sen yararlandın mı dersen dün sadece 500 puan kar etmişim telekomun yüsünden
Neyse buna da şükür...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Çok Uzman
ben dayanamdım daha fazla 43.075 FLAT...hesapta olmayan bir 800 pıvan girince cebe...
yukarıdan imkan olursa tekrar SHORT larım...imkan vereceğini düşünüyorum ama bugün ama yarın...
inşallah yanılmıyoruktur...
ALLAHIM hepinize kazanmak nasip etsin...KIRNIZI benim adım KIRNIZI
özlemişiz ya kırnızıyı...
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
forumdaki jerfin arkadaşın verdigi dolar bazlı grafigi dikkatlice incelersek ne kadar kritik bir noktadan döndügümüzü yolumuzun ne kadar uzun oldugunu kolaylıkla görebiliriz kimseyi etkilemek gibi bir düşüncem yok.grafigi bir daha inceleyelim lütfen
arkadaşlar acil tarafından, veri varmı varsa ne var yapıştırabilirmisiniz
USDTarım Dışı Verimlilik (Q1)15:30%1,2%0,8Düşük
USDBirim İşgücü Maliyeti (Q1)15:30%2,9%3,3Düşük
USDİşsizlik Sigortası Başvuruları (30 May)15:30 623KDüşük
USDDevam Eden İşsizlik Başvuruları (23 May)15:30 6788KDüşük
USDFed-Bernanke'nin Fed Konferansı Açılış Konuşması15:45 Yüksek
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
USD Fed-Dudley'in Konuşması 15:00 Düşük
USD Tarım Dışı Verimlilik (Q1) 15:30 %1,2 %0,8 Düşük
USD Birim İşgücü Maliyeti (Q1) 15:30 %2,9 %3,3 Düşük
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (30 May) 15:30 623K Düşük
USD Devam Eden İşsizlik Başvuruları (23 May) 15:30 6788K Düşük
USD Fed-Bernanke'nin Fed Konferansı Açılış Konuşması 15:45 Yüksek
USD Hazine-Nominee Allison'in Konuşması 16:30 Düşük
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
hsbc 1900 lot daha verdi yine fiyatsız
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
- - - -
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri