tüm sistemler ve histemler sat ben flattt belki treni yakalarız....
tüm sistemler ve histemler sat ben flattt belki treni yakalarız....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
ben bu şortları 500 altı olmadan kapatmam gibi sistemin gidişatı yavuzhanın dediği gibi çıkıştaki ile aynı ayarda gidiyor çok benzer.
en düşük memur ücretini 1200 liraya çıkarmış sayın başbakanım
öyle dedi az önce
o halde benim işyerinde 850 liraya çalışanlar farkı talep etmeliler
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu QUEEN tarafından (04.06.09 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
sistem saat 11.10 da al verdi halen alda fakat histem sat gelecek der
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Haziranı bilmem ama Ağustos vade 32000 leri görür kanaatimce...mesaj alındımı..pıh pıh...bu sefer vadesonu kolbastısına kalmayacağım..ayın en geç 20 si ağustos vadedeyim...hasretle kucaklarım
Kendisini tanımam etmem ama çoğu aracı kurum çalışanı sabah kendilerine sunulan rapor hakkında görüş bildirir. Şimdi Gökhan bu duruma şöyle der : "Bırakın onları çok biliyorlarla orada milletin kaprisi ile uğraşmasınlar kendileri oynasınlar" Onlar hem kendi oynuyor hem de müşterilerinden gelen bilgilere vakıf oluyor. Birinin beklenmedik anda sorduğu sorudan yeri geldiğinde ne haberler çıkıyordu.
Kasti yanlış yönlendirmeleri olamaz. Aracı kurum çalışanalrının işi zordur. Gerektiğinde kendi portföyleri incelenir. Sürekli verdiği önerinin tersinde işlemleri varsa ve kazanıyorsa soruşturma geçirir. Ama arkadaşının portföyüne katkı sağlar orası ayrı.
koç grubunun kömür ocaklarına baskın yapılmış
http://www.haberturk.com/ekonomi/hab...perasyonu.aspx
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri