43725 uzunum
43725 uzunum
43.525ten ben de longdum ama 43.800den kapattım.
buna %100 katılıyorum, pozisyonu açarken stopunu mutlaka belirleyin ve uygulayın.
aksi durumda stopla 250 puan kaybedip piyasanın senin yönüne döndüğünü görüp hayıflanmak yerine portföyü erittiğnizi görmek çok daha üzücü olur.
akarsuyun tersine hareket ederken yapılan hareketler hem çok daha fazla tecrübe gerektirir, hem de stop çok daha yakına konmalıdır.
bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
stop koy derken. anladğımı kadarıyla stopu sisteme siz girebiliyorsunuz. ama ben giremiyorum.
Ataonlinede stop koymayı bilen varmı.
Amatör yatırımcı
Full long.
göstergeler 2. dibi onaylamadı.. tepecek biraz piyasa...
arkadaşlar özür dilerim. 44175 uzunum demiştim ya . 45175 uzunum yanlış yazmışım.
Amatör yatırımcı
efg 2 gunde 80 trılyonluk mal verdı spota
shorta devam , tepse dahı pıyasa bozuldu artık
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
15 dk al sinyali geldi lakin tik hala doymadı 11:30 da durum netleşir!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri