eldeki veriye göre az yukarı alacaklar tahminim 44000 üstünü deneyebilirler,
800 şortcover ve uzun.
arkadaşlar Dün Letonya nın tahvil ihracı ile ilgili habar okudunuzmu FOrex yda Matriks de düşüşün Nedeni Letonya çıktı bugün...![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Herkese günaydın, short devam...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
FDowun +35 puanını yediler.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
kullandım.
1-önemli hareketlerde kesinlikle kaçırmanıza sebep oluyor çünkü java platformu kullanıyor, ani hareketlerde işlem yapacağınız parite N/A oluyor, yani işlem yaptırmıyor, özellikle terste kalırsanız çok ciddi zarara sebep olabiliyor.
2-spread çok açık. edeceğiniz kardan ciddi miktarda yiyor. ama 1. maddenin yanında bu şekerleme gibi kalır.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sabah sabah ilk işlemde terste kaldık, vob eksi açmayınca alacaklar diye düşündük![]()
full cort.
fdow düşmeden çakıyorlar
fdow düşerse...
ver tabna ver tabana![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri