sıfır işlemle geceye endeks kısa, dolar uzun devam.... daha düşüşlerin başındayız..
iyi akşamlar,tebrikler arkadaşlar !
yarın ola hayrola..
Konu SaNCaKTaR tarafından (03.06.09 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
böyle satış olunca bence geceye long girmek tehlikelidir
kazanırsınız belki ama anahtarları kaptırma riski vardır belki kapatma davası darbe marbe bişey olacaktır almıştır babalar bir duyum
en fazla flat girilmeliydi bence
neyse ben 44550 ortalamalı shortlarla geceye devam
dün gece 46.000 açılış ve arkasından 2000 puanlık düşüş istemiştim...açılış rakamını tutturamasam da 2000 puanlık düşüşü tutturmuşum..![]()
herkese iyi akşamlar ...... perşembe geceye kısa şimdiiden yazayım .. yarın yokum çünkü ..![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ben tüm cortları kapayıp flat girdim geceye yarın van munut van umut çisteme gore ilk yeni sinyalle iş başı yaparım gayri
annaya burdan selamlarımı gönderiyorum.. biara üye olup yazı yazmıştın gız hadi gene yazsana![]()
Konu fXci tarafından (03.06.09 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ondan değil piyasanın doğası longtur. Hele bizimki gibi sığ piyasların doğası daha bi longtur. Biizmö vatandaşımız zarar ettikçe maliyet düşsün diye yeni alımalr yapar düşüşü engeller. Çoğunluğun kazanbilmesi için de fiyatların yükselmesi birlerini kar ettikten sonra bayraı devretmesi gerekir. Devralan kişinin kazanması için de fiyatın da yükselmesi laızm. Kriz zamanalrı haricinde yatya giderken BJKAS ın yaptığı rallinin tersini yapan hisse yoktur. Birden sebepsiz yere 10da bir değerine düşen hisse olmaz. Olması için ya önceden 10-15 katına çıakrılmış olması ya da batacak diye haberinin alınması laızm. PPT bile sürekli alıcı.
Abinizin yurtdışı yorumları orada dönen dolapları bilmesi açısından çok önemli. Fakat her ne kadar Aralık ayında gelişmekte olan piyasalar ayrışıp gücü ele geçirecek ve IMKB bunların yıldızı olacak dese de Dowdaki 7500 - 7200 beklentisi bir şekilde ABD tarafından piyasalar manipüle edildiğinden gerçekleşmeyince kendisine biraz soğuk bakmaya başladılar. Yapılan yorum dowa aitti ama IMKBde de aynısı beklediler çünkü.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Açılışı acemiler yapar kapanışı ustalar sanırım.Borsanın son işlemi 675 ten bana ait.Geceye yüzde 66 longum.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri