Çöküş için henüz alametler belirmedi, ralli dersen hiç mecali yok, git gel 200 puan, ne tarafa kopacağı da belli değil, tatlı canı strese sokmaya değmez bir piyasada full flat.
Çöküş için henüz alametler belirmedi, ralli dersen hiç mecali yok, git gel 200 puan, ne tarafa kopacağı da belli değil, tatlı canı strese sokmaya değmez bir piyasada full flat.
verin lan aşağı ıııııııııııı *******lar,,,,,,,, sabahtan beri bekliyom,,,,,delirecem artık,,,
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
garanti boyamaya başladı..
bakalım yeni düşük görecekmiyiz ?
ben bugün 100 tane mesaj attım EL MAHKUM basacaklar dedim
ışığı gördüm basıyorlar![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
lonklar lönk olur derim ben..şort forever
44.300 -44.400 destek.
Tureg,
Daha garana vermedim..orayada basacam en az 3 kademe..hesabını oaa göre yap
adam carpmaca devam
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri