Bovespa nın bugun sürekli eksi seyretmesi Gelişmekte olan piyasalarda bi nane mollalık hissetdiriyor bakalım bizi nasıl etkilerrr
Bovespa nın bugun sürekli eksi seyretmesi Gelişmekte olan piyasalarda bi nane mollalık hissetdiriyor bakalım bizi nasıl etkilerrr
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
kaç saat geçti ama bizim gökan fındıktan haber yok taylandda fındık kırıyor heralde
elmas destekte kapattı 8720 ve altı olsaydı teyit olurdu ama şimdiden fdji den teyidi geldi sayılır, sıkıldım artık geceleri poz almaktan 200-300 puan için gecenin bi vakti melül melül elimiz kolumuz bağlı conilere bakıyoz akıl karı değil bu iş, iyi geceler.
günaydınlar..bol kazanç ve sabır dilerim..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şükür kavuşturana günaydın![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
gut mornik VOBORSA,
hepinize bol kazançlı ve güzel bir gün dilerim...
foruma giriş sorun oldu yaw...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Gunaydınnnnn dostlar boL ve BereketLi kazançlarrrrrrrrr
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
günaydın olumlu olumsuz kapanan tüm borsalar açılışta tepkiile açılıyor demekki dünyada düşüşü bekleyen çogunlukta burasıda çogunluga göre gitmez sanırım neyse yükseliş kanal çizgisi 44.800 den geçiyor hacimli kırılma olmadıgı sürece yön yukarı.
Herkese günyadın. Hepinize bol bol ve bereketli kazançlar diliyorum.
günaydınlar, hakkaten şükür kavuşturana
açılış lotosu 200 puan eksi açarız diyorum...
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri