bu dow dan bugün cacık olmaz...japonlar bi atraksiyon yapar mı onlara kaldık shortör olaraktan...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
VOB 45242 üzerinde kalabilirse eğer ilk hedef 48139
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
8786 zirvesini başlangıç, 8707 ye kadar gelen dalgayı 1 oalrak etiketlersek, 8752 ye oluşan tepki 2 olarak etiketlenirse; bu gece 3=1 ise 8674, 3=1*1,618 ise 8625 görülmeli. ben 8625 görülüp 8638kapar diyorum. örümceği bilmem.
düzeltme: 2 seviyesi 8761? oldu!. hedefler ise 8683 ve 8634 oldu. tabi şimdiilk![]()
Konu matador38 tarafından (02.06.09 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Biz senle eski dostuz astatın kardeşim, eskı dostluk adına bizim kapanısta dow kactı; belki söylersın
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri