Enorton senin avatardaki sürekli gap yemiş gibi düşünceli duruyor..Avatar uğursuz gelmiş olmasın..
Konu QUEEN tarafından (02.06.09 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.
sanırım bugün AYI postunu giymeyen KY çok az sonunu dusunen kahraman olmaz yarın ola hayrola kazançlarınız boL ve bereketLi pozısyonlarının dogru yönde olsunnn....spor zamanııı....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
O zaman kusura bakma abla boşuna uğraşıyorsun gibi.Stoplaya da bilirdin.Bence ekranda olmadığında poz alma.Böyle ekranı fazla terkediyorsan zaten vobu direk bırak.Ekranı takip etmeyen kişi vobta para kazanamaz.Hiç uğraşmasın bir dakikalık işi var batmasının.Stop koysa bile öyle öyle eninde sonunda sonu bitiktir.
Yani eyle pis düşecek..ben 7600 lü bişi tahmin ettim ama 7560 falan olursada şaşırmam..kayıtlara geçsin..hatta kayıtların bir yedeği alınsın..bir kopya izmirde bir kopya istanbulda bir kopya ispanyada veya tayland da saklansın...bu cümlelerde kayıtlara geçsin...
arkadaşlar bir şey soracağım
şimdi ben aynı emri bazen 2-3 kez iyileştiriyorum piyasanın durumuna göre
bu durumda ceza mı ödemeye başladık artık
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri