15 dk yeni sistemim stop etti ben zaten 350 shortları 250 den kapadıydım kıllandım diyede yazmıştım.Sistem stop etti ama long demedi ancak saatlik sistem sat dedi garip olan bu! Muhtemelen yarın eksi açarız!
15 dk yeni sistemim stop etti ben zaten 350 shortları 250 den kapadıydım kıllandım diyede yazmıştım.Sistem stop etti ama long demedi ancak saatlik sistem sat dedi garip olan bu! Muhtemelen yarın eksi açarız!
Laros short derde ben dururmuyum vardır bir bildiği,
+ 350 makas..
Bence bu vob 15 dk daha uzun oluyor da ne oluyor? Ya adam gibi vobu da saat 17.00 de kapatsınlar ya da en az saat 19.00 a kadar açık tutsunlar. Şu 17.00 verilerinden spot etkilenmiyor ama vob etkileniyor. Ne biçim iştir...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bendende
ama yarın + başlarsak uzuna geçer anında..
ortalamaların üstünde kapadık zaten..
kısayım ama ümidim yok yani..
Benim sistem son 10 günden beri en az 2-3 kere olduğu gibi yine son barda sinyal verdi. Busefer uymadım, kötü mü ettim yarın anlarız. Zaten bu konuda anket bile açtım![]()
Konu enorton tarafından (02.06.09 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
geceye flat son alımlar iştah açıcıydı.
kayıtlara geçsin: dj kapanış tahminim 8640
yarınki gap tahminim : -700
Hiç birşey yapamazlar.O zaman daha çok yöne oynarım.Kademeyi düşürmek kaldırmak daha kolay olur.Yöne oynar beklerim 1 ay hiç bozmam.Kolay değil öyle.Ben de para kazanmam için ya 50 100 milyar olacak yada 3 5 trilyon olacak.Ortasındaki rakamlar ne çok para olur ne az para.Bana hem çok para lazım hem de az para lazım.Azla pasife düşmez emirlerim kazanırım.Çok para ile de ben indiririm kademeleri yine bana çalışır.Duman etme işleri zor.Geceye full short girdim.4900 lira kar gözüküyordu bir ara.Günü net 300 lira karla kapatmışımdır.O da vobaş cezasına gider yine.200 emir var teminat yetersizliği.Allah bereket versin 50 lira vardır net kar.
Geçiyor.Ama o sağlam para olacak.Bu her zaman geçeceği belli değil.Ben sizden kaybetsem de alacam maaşımı.Sadece şu garibe bir şans tanıyacaksınız.Bir de 2 trilyon ile 8000 kontrat emir yazmaktaki zevki ben 10 milyara falan değişmem.8000 kontrat ile çok şey yapılır burada.Kıçı kırık ötü boklu marbaş 2000 kontrat parası ancak var benden çok adammı bu?Daha iyisini yaparım.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (02.06.09 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri