vob kapanış tahmnim .. 43875 kayıtlara geçsin ..
vob kapanış tahmnim .. 43875 kayıtlara geçsin ..
oha DYHOL 1,16 olmuş %300 e gidiyor...bu kağıt çok sapık bir kağıt...itinayla seçtim bunu onca kağıdın arasından![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
arkadaşlar veri varmı acaba bu gün teş.
bugun parite yukselırken degıl ama duserken dıkkate alınıyo dunya tarafından ..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
MIRA da ayrı bir sapık 0,93 DOHOlü kaldırdı sonra bastı.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
veri 1700 da var ..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
geçmiş olsun ... tepemiz 45850 hayırlı uğurlu olsun ...![]()
15 dk lıklar kalıcı satta bu arada 60dk lıklarda sata geçti teyidi gelmedi,Ortalık gene kızarmassa hep beraber dowda satışa geçelim o zama biz kesin düşeriz
zaten öyle bir şey olursada biz sürüneceğiz ha gayret biraz daha PY
Çok Uzman
Jerfin, sen şimdi sorarsın unlimit neden doları almadılar diye. bi sopa da bize atarsın.
pariteye ve GBP/USD'ye çok sağlam direnmişti. yoruldu direnmekten.
oturdu az solluklanayım diye.
haklı çocuk, bırak az dinlensin. patlamasını yapar nasıl olsa...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri