dax ın 06.01.2009 tarihli tepesine bi göz atın arkadaşlar..
dax ın 06.01.2009 tarihli tepesine bi göz atın arkadaşlar..
KANSERLİ HÜCRE 24-48 SAATTE YOK EDİLİYOR
Kanser tedavisinde müthiş buluş
Danimarkalı bilim adamları kanserle mücadelede önemli bir tedavi yöntemi geliştirdi.
RNA 129 adlı mikromolekülün şırıngayla kanser hücrelerine aktarılması durumunda bu hücrelerin 24 ila 48 saat içinde yok olduğu tespit edildi.
paylaşmak istedim bu hastalıgın pencesınde olan herkesin allah yardımcısı olsunnn bi nebze su serpilmiştir inşallah yureklere...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Zararlı sinyal sayısı az hiç yok desem yalan olur peryot 15 dk. günde 1 yada 2 sinyal üretiyor piyasaya göre janjanlı değil ööle ok filan yok çeşitli indikatörlerden oluşan bir sistem türevi alırken fiyatada bakıyor. İşyerimde banlı olduğu için grafik atamıyorum ancak akşam grafiği atabilirim 2 gündür uyguluyorum dün ve bugün sinyalleri paylaştım zaten. Dünkü piyasada 1 short ve 1 long sinyal verdi totalde 500 puan bıraktı bereket versin! Ekran başında olduğum müddetçe sinyalleri paylaşırım!
375-400 noktası ynı buralar kıırılım yeri gibi gözüküyor..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
poz kapattıryolar sanki..
arkadaşlar, tüm yorumcular niye davul çalıyor sizce, "en kötüsü geride kaldı diye"??
işlerim dolayısıyla cıkma zorundayım .Sizlere bol Kazanclar
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
tv de ki uzzzzmannn arkadaşların işi kolay..nası olsa mantık basit.. dogru çıkarsa analız,yanlış çıkarsa yorum deyip sıyrılıyolar..
Brader Baybar'ın herkese selamı var, arkadaşlar unutmasın; dünyayı shorter lar yönetiyor diyor...
her alışa satış geliyor stoplos koyulmalı uzun kısa yönünde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri