IMF haberlerini geçin o yeni bişey değil temcit pilavı ısıtılıp duruluyor.pazartesi yönü fdow belirler.cuma gece kapandığı seviyelerde olursa +500 GAP var sonrası güniçi belirlenir.bence SHORT lar için tasalanacak bişey yok,LONG lar içinde çok sevinilecek bir durum yok ama 1-0 öndeler.
asıl haber GM haberi şu an...oradan gelecek haber artık ne zaman gelirse pazar gecesi mi olur pazartesi mi bu haber bayağı indirip kaldırabilir piyasayı diye düşünüyorum.
ben EGE'yi parka götürdüm,hava çok güzel sıcak gezin dolaşın ya zaten hepi topu 4 ay falan güneş görüyoruz.tadını çıkartmak lazım.
emme istanbul'dakiler dikkat etsin parkları yeşil alanları keneler basmış deniyor.özellikle ÜSKÜDAR parkları fena haldeymiş.çoçuklarınıza dikkat edin.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri