aklıma ebru gündeşin şarkısı geldi,
sanma seven kalplerimiz bu hasrete alışır,
ondan sonra falan feşman sizede bu yakışır diye giden parça![]()
aklıma ebru gündeşin şarkısı geldi,
sanma seven kalplerimiz bu hasrete alışır,
ondan sonra falan feşman sizede bu yakışır diye giden parça![]()
ama hala eksik bi şey varrrr ....dimi pammık
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
az daha gayret vadeli spotun üstüne çıksın. destek .
YÜRÜYÜN BE ÇİN PANDALARI, YÜRÜYÜN BE TAZMANYA CANAVARLARI, YÜRÜYÜN BE AVUSTRALYA KOALALARI....
Kaldımı başka AYı familyasındna olan???
Long devam...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
seyyahh sanki eskik bişey var lemm
emma cebimde![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kısa devam.. geceyede kısa..
sabahtan belliydi gece pozisyonu....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
fx ci derinlik lütfen teşekkürler.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
çok rahatım ben..... 43 binli rakamların alt tarafında bekliyorum..
işlem yapmayacagım... nonstop dedim ya.....
şu veri olayı sakat..işlem açısından değilde psikoloji açısından.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
fazla heyecana kapılmamak lazım kısa uzun piyasa böyle düşemez herkesin beklentisi dahilinde.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri