Konu traderx tarafından (29.05.09 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.
yapınız provoke edilmeye müsaitse, hangi foruma giderseniz gidin sonunuz aynı olur. sakin olmak forumlarda genel bir teamüldür.
kimseyi savunmuyorum. ama kendinizle uğraştırtmayın.
durup dururken kimse küfür etmez elbet. ama bunun durup dururken olmaması, küfür edilmesini de haklı göstermez.
forumun kuralları var. ilk kural: kurallara uyarsanız, ceza almazsınız. uymazsanız ceza alırsınız.
yönetimi eleştiren arkadaşlarımızın, forumu 2 günlüğüne okumayıp sonra ekran başına oturup bütün mesajları okumaya davet ediyorum.
geceden sabaha yazılmış 15 sayfayı okumak zor gelirken, burada yazılan her mesajı okumak zorunluluğu, üzerine bir de o mesajların kurallara uygunluğunu vicdan filtresinden geçirme yükünü taşımak kolay bir şey değil.
"ama admin olmanın verdiği sorumluluklardan birisi de bu" basitliğinde yaklaşımı yapacak olan arkadaşlar, cevap vermezsem kusuruma bakmayın...
herkese iyi forumlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ALMANYA'DA BAFIN ACIGA SATIS ISLEMLERINI 31 OCAK 2010'A KADAR YASAKLADI
ALMANYA'DA BAFIN ACIGA SATIS ISLEMLERINI 31 OCAK 2010'A KADAR YASAKLADI
-MATRIKS-
üwwwww. merkel kısa değilmiydi yawww
histem pardon şeytan bas takviye şortu diyor 725 den emma..yok yok..du bakalım..XAUUSD ne olmuş beeeeeee 974 usd
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
hala yükseliyor piyasa doyamadılar abi yeşile...ben böyle iş görmedim...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yavaş yavaş artacagız bugun
SN mbm fdow da uyumsuzluk ortadan kalktı mı ?
http://www.voborsa.com/forum/sistem-...24.html?t=5224
Anket hayırlı olsun![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri