son kısalarıda yaptım 44450 den......200-300 puan yukarısı stop...
sata gelirsek ballı kaymak olur....
son kısalarıda yaptım 44450 den......200-300 puan yukarısı stop...
sata gelirsek ballı kaymak olur....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
parası olan adamın tatile gitmesinde ne gibi bir sakınca var ben tam anlamadım.
çok afedersiniz zina da yapabilir bir insan bu hatayada düşebilir.envai çeşit yanlışı yapabilir,yolundan sapabilir fakat birgün öyle bir iyilik yaparki MEVLAM işlediği günahları bağışlar...
ALLAH herkese akıl fikir vermiş.kimsenin inancını sorgulamak kimseye düşmez.o kötü ben iyi müslümanım anlamına gelecek yazılar doğru değil.kimin ne kadar müslüman olduğunu,inancının ne kadar güçlü olduğunu ne ben bilirim ne sen ne de bir başkası...
herkesin günahıda sevabıda kendi boynuna...o nedenle forumda bu konuda tartışmak hoş değil.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
44175 altı babafingo
Hikayenın devamı nedır sayın vobix, bu şiirden sonra ödül mü almış yoksa kellesini mi vermiş?
44.080 SHORT lar duruyor...ölü taklidi yapıyorum yanlız piyasa ölü kedi zıplaması yaparsa topu dikerik ki bana yapacak kimi geliyor nedense
kaldıracım dünde yazdım normalde aldığım pozun 2/3 ü şu an hala son kurşun duruyor 1/3 daha var.ve tüm poz. alındığında tüm sermayenin 1/3 ü kullanılmış olacak.
zıplarsa yukarı bişey olmaz ama sinir bozulur,gerim gerim geriliriz...ne gerek var PY canım kardeşim...ver gülüm aşağı ver yavrım aşağı...üzme kardeşini![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
HAHAHA surda yapılan espirilere yarılıyorum ...![]()
merrill
city
ne işi var vadelide
vobu da elimizden alacaklar
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
fdow saatlik..
bu fdowun sonu ne olur acep geceye........
vadeliye karışmam....
Konu mbm tarafından (29.05.09 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri