Gökhan son yazdıkları silip daha düzgun yazmanı rica edıyorum LÜTFENNNNNNN SiLLLL
Gökhan son yazdıkları silip daha düzgun yazmanı rica edıyorum LÜTFENNNNNNN SiLLLL
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Bencede gökhan bir büyüğün olarak rice ediyorum uyma sen.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
kişisel alanlara,hassas konulara girmeden piyasayı tartışsak ta bi şahane olur![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
peki hala satta mı bay sazan
(Not: Cos bende çalışmıyor..Gerçi ben Cos u değil Tan'ı kullanıyorum. Misal, İndikatörün Tanjanıtı sıfırdan dan büyükse gösterge yükseliş eğilimindedir,
değilse düşüş yönlüdür..(bildiğimiz türev olayı)..ve eğer tan sıfırsa, gösterge ya yerel maxına yada minine ulşamıştır..falan falan..ama bendeki terminalde bu zurnikler çalışmıyor...yani trig fonksiyonlar...üüwwwww
almanyayı 5 puan alıyorlar en az 4 kademe alım geliyor 10 puan veriliyor sadece 1 veya 2 kademe düşüyor.
çiikısssss,
incitmeden, fırça kullanmadan yavaş yavaş alacaklar gıbı yapıp almıyorlar ama, çiikıssss
elini belli etmemeye çalışıyor piyasa sabahtan beri.
öğleden sonra daha hareketli piyasa görebiliriz dün olduğu gibi..
future larda sabah başladığı seviyeler etrafında işlem görünce bizede yatay takılmak kalıyor.şahsi olarak yukarı oynamaya daha elverişli görüyorum piyasayı.tabi 44 bin altına sarkarsak görüşüm değişir![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri