İki gündür gap manyağı oldum. Dün son dakika barı mahvetti beni. Dow sanki bize kastı varmış gibi biz kapanırken düştü, kapandıktan hemen sonra yukseldi. Neyse sağlık olsun... 44225 den long...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
dün shortları en dipten kapatmıştım peh şanslıyım
açılışla full longör
fxci gardaş ni ettin yav
44500 kısa devam.. bozmayacam bu pozu .. stoploss margin call... son uzlaşmaya göre 75 puan kardayım ..şelale şelale şelale![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dünden 44075 kısalar devam...
halihazırda şort olmasam 44500 den şortlardım..
buralar şort fırsatı bence.
[quote=sazan;117136]Sn Larossian,
Aşağıda EWO'lu sistemin, ipuçlarını belirttiğim çıktısı var. Birisi Cos(EWO(5,34)) (Tabi neyi kontrol edeceğinizi vermiyorum..:) ve sadece and ile bağlı bilinen 2 adet indikatör var.
Evet sayın sazan bazen tek bir indikatör bile çok şey değiştiriyor örneğin tek bir indikatörle çoğu lüzumsuz sinyalleri elimize edebiliyorum.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
8424 üzerinde fdowun yönü aşagı olur kanımca ... geceyede kısa...
şimdiden kayıtlara geçsin....
uzunları ben 44450 den verdim.....numunelik kısa yaptım 450 den...
uzunla bu seviyenin üzerinde işim yok... gittiği yere kadar gitsin....
sat gelince tamamlayacagım kısaları
Konu mbm tarafından (29.05.09 Saat 09:40 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Gökhan sen mi satıyorsun?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri