Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ocak başında mesaj atmıştım 2 yılda %250 yapmıştım diye şu an yılbaşındaki portföyde % 50 arttı başlangıca göre 2,5 senede %400 yapıyor sonuç olarak düşük kaldıraçla yavaş yavaş biryerlere geliniyor
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gerek dov jones gerekse bizim endekste elmas oluşuyor gibi sanki ne dersiniz
Psikolojiler bana oynuyor.Sürekli zarar yetti gari.Artık emin olmaya başlıyorum.Seans sonu en dipten long flat.Esas para yapma zamanı geliyor.Haziran ayı daha güzel olacak İnşallah.
Hamdolsun pis bulandırırım.
Borsa take risk take profit.
Güzel.![]()
eger elmas ise paraşütsüz inersin gökhan uyarıyorum
Seyyah tut lem sunukaçıyo
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Yav inanmıyorum.Batacaktım ya.Seans sonu short emri veriyorum diye yanlışlıkla longumu flat yaptım.Bu kadar olur.Herşey kısmet.Bir de shorttan girerdi yarın.Allah istemeden cebinize bir lira girmez.Bir lira da çıkmaz.Duble girecekmiş.Son saniyelerde kapanmıştım.Telafisi yoktu.Sonra short da yollamak istedim seans kapandı.Kısmet.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri