elmas formasyonunu bilen arkadaşlara soruyorum: vob30un 120 dk grafiğinde elmas varmı? varsa hedefi nere olur? hangi seviyede iptal olur? teşekkürler
elmas formasyonunu bilen arkadaşlara soruyorum: vob30un 120 dk grafiğinde elmas varmı? varsa hedefi nere olur? hangi seviyede iptal olur? teşekkürler
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
teşekkürler sn. fxci
bende onu kastediyordum. ama ben elmasın sağ alt bacağını daha yukarı eğimli cizdim ve krılmış kabul ettim. yani işime geldiği gibi
sonuç olarak düşüşün sertleşeceği bir gerçek. Sl olmayan cok zarar yazar. bunu 2 gündür söylüyorum. dow 8570 i vobda 44900 ü yukarı kırmadan uzun düşünmem. ama desteklerimden al-sat amaçlı yaparım sadece. buranın düşecek cok yeri var daha. hep uzundan kazanılacak değilya. birazda kısacılar kazansın.
bu arada dow kapanış tahminin 8178,16
Konu matador38 tarafından (28.05.09 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
ms de testde hesap;;; okun oluştuğu bardan sonra gelen ilk barın açılışına göre yapılır..
pek çok sistem bugün son barda sat verdi..ms ise bunu yarının açılış fiyatına göre hesaplar..
Konu abka tarafından (28.05.09 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dow a alış geldi,seri şekilde 8400 lere dayandı..
ne iş dow cons yine köşelerin tersing
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri