Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Geceye full flat.650 den 6500 tl net zarar.Bereket versin.Daha çok olabilirdi.Bu aynı bana ocak ayındaki hareketleri hatırlattı.Ben biraz yine uyuz oldum.Bana para kazanmak için sürekli aynı yöne gitmesi lazım vobun.Bu tarz hareketler kesmiyor.Bana büyük hareketler lazım.300 kalk 400 düş.Daha geniş olmalı marj.Nasılsa yine 15 20 gün gelecek 1e 3 1e5 yapacam.Ozamana kadar portföy böyle düşer artar.Vob yine az düştü.Byeee.Gezeyim az.
Yunanistan'ın en büyük ikinci bankacılık kuruluşu EFG
Eurobank, ilk çeyrekte yıllık karının provizyonlardaki artış
ile Doğu Avrupa ve Yunanistan'daki düşük hacimler nedeniyle
sert şekilde düştüğünü açıkladı.
Kuruluştan yapılan açıklamada dönem içinde net karın 81
milyon Avro olduğu belirtildi. Geçen yılın aynı döneminde
215 milyon Avro kar edilmişti. Analistler şirketin karının
72.9 milyon Avro olmasını bekliyorlardı.
EFG Eurobank, Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Sirbistan,
Polonya ve Ukrayna'da faaliyet gösteriyor.
Foreks Haber Merkezi
KOmşu Fıstık Haaa SEYYAH az değilsin hani
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kaba tabirle bizim kapanışın içine ettiler şimdide avrupalılar mallansın diye yukarı çekiyor piyasaları dov.birazdan satış gelirse şaşmam.
fdow saatlik
sabahki planım fdowun 8259 altını görecegi ve ondan sonra yukarı dönecegi idi...o yüzden tüm gün kısa kovaladım...
son ana kadar yukarı yukarı uyuttu numaracı fdow milleti....
kırmızı ile gösterdiğim 8259 altı görülüp uyumsuzluk oluncada gece uzun girdim....teper diye...
sabah ola hayrola
Konu mbm tarafından (28.05.09 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Kriz bitti geceye flatım ama yarından itibaren her gece long.Vob düşmüyor.Sadece garanti kötü.
bu kadar yeter..selçuklu tarzı tansiyon yapıyor..iki gündür piyasayı izleyemeden 44400 şortları semirtmeye devam..yarın seanstayım
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri