cortları en dipten kapattım
geceye flat
fxci gardaş ni ettin geceye nesin ayumu bogami
cortları en dipten kapattım
geceye flat
fxci gardaş ni ettin geceye nesin ayumu bogami
alımların tüm sebebi dovun 8300 den teknik tepkisi içinmiş. peh ki ne peh.akşamı gördük.
geceye SHORT...
emme bunnar taze SHORT...bu sefer salı günkü işi yapmadım.ve sabah açılışta 44.800 SHORT lar 43.550 filet oldu.1.250 puan karı bu sefer koydum cebe.sonra tüm gün izledim ve tekrar bastım 44.080 ortalama ile...her yerden boyadım 43.950/44.125/44.275
aldığım poz.normalde aldığım pozun 2/3 ü...hala 1/3 lük mermi var.zaten tüm poz. tüm sermayenin 1/3 ü oluyor
SHORT'um ama bu piyasa düşmez...BİŞEY EKSİK![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dow ya burdan tepecek yada şelaleye gidiyor.. haftasonuna saklarlar bence.. buranın kırılmasını.. flat kaldım.. çok hızlı indi tepki gelseydi bascaktım..en dipten kısa yapmıyım dedim
seyyah dostum baba fibonacciye göre trendin dönme zamanı 3 haziran hesaplarıma göre 45- 43500 arası git gel yapacagız sonr a da ayı festivali başlayacak zannediyorum
Matriks de kayıtlı ekranı C:\\ nin içinde c:\\MATRIKS in içinde hangi dosyada saklıyor bilen varmı arkadaşlar ...??? bulamadım hınzırı iyi saklanmışş..
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Son barda sistem sat verdi, sattık bakalım...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bu balon haftaya patlar eğer patlayacaksa...
yarın haftalık ve aylık kapanış gelecek.kötü yapmak isteceyeklerini sanmıyorum.
ve DOW'da düşecek gibi görünmüyor...
SHORT kalma sebebim yanılıyor olabilirim düşüncesinden kaynaklanıyor.yoksa spot falan henüz bozulmadı...
bu DOW bu gece düşmez.kayıtlara geçsin lütfen![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dov bu gece 8300 üstünde kapatırsa şaşmam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri