Sayfa 6462/13018 İlkİlk ... 546259626362641264526460646164626463646464726512656269627462 ... SonSon
156216 sonuçtan 77.533 ile 77.544 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet, bu sözüm tarihe geçsin bence de... ancak teknikten anlamayanların formüle ve oklara ihtiyacı olabilir...

sistemini iyi tanıyan biri birkaç bar öncesinden al yada sat vereceğini anlar, anlıyor.. peki nasıl anlıyor asti.. ve eğer bunu grafiğe yada intikatörlere bakarak anlıyorsa (kullandığı formülden) oka ihtiyacı var mıdır.!!. haa tekniği zayıf amatörlerin o sinyale ihtiyacı vardır orası ayrı..

neyse uzar gider bu konu.. ve benim ekranda gördüklerimi uygulamak için formüle yada bana güven verecek bir oka ihtiyacım yok, ihtiyacı olanlara kolay gelsin..
    Orası öyle tabi ok olayı işin görselliği. ndikatörün al vereceği ve hangi fiyattan al vereceği de önceden görülebilir ama herkes göremeybilir. Özellikel yeni başlayanlar. Onalr önce oklu sistemlerle başlasınlar. Sonra tekniği öğrenirler. Yoksa kafasına göre al sat yapıp zarar eden de çok. Güven okları işi öğrenen kadar onlar için gerekli.
    Konu VOBiX tarafından (28.05.09 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Dün gece araplar, bu gece sistemler.
    Ben kaçar, size iyi geceler.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne eklemesi çatır çatır muhalefet..cerfin kezzap atsın suratına..
    Türban olayında MHP de AKP gibi onay vermişti aynı şeyi söylemişti ama muhalefette yer alıyordu. Benimki de onun gibi oldu. Adı muhalefet olsa da yasa geçiyor.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Standart tokoba grafik sezonu

madem vobix graf gecesibni açtı;

Jerfin Bak, buda dandik sistemlerden biri, en basitlerinden biri.. Sistemin koşullarında kullanılan indikatörlerde altında..Hadi şimdi muhteşem gözlerinle bize söyle bu indikatörleri gözlerinle nasıl işleyip o al sat sinyallerini daha erken (ben aynı zamanda olmasını da kabul ederim) göreceksin üstelik bu sistem koşulları en basit olanlardan biri.... ama şöylede değil, A indikatörü 5 i keserse ve B indikatörü 10 dan büyükse...sen böyle şeyleri kast ediyorsun galiba.... bak orda MTX 50 tane fonksiyon yazmış insanların gözleri yorulmasın diye
    Ekli Resimler Ekli Resimler

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası öyle tabi ok olayı işin görselliği. ndikatörün al vereceği ve hangi fiyattan al vereceği de önceden görülebilir ama herkes göremeybilir. Özellikel yeni başlayanlar. Onalr önce oklu sistemlerle başlasınlar. Sonra tekniği öğrenirler. Yoksa kafasına göre al sat yapıp zarar eden de çok. Güven okları onalra için gerekli.
    işte bende bunu demek istiyorum vobix.. tekniği zayıf olanların mutlaka sisteminin olması şart, hele hele vob'da daha bir şart.. ama teknik bilgisi iyi olan birisinin sisteme çok ihtiyacı olmaz, zaten birebir uyamaz da sisteme..

yüzlerce sistem denemelerimden sonra anladım ki hiçbir sistem beni tatmin edemez, en mükemmeli bile.. ha belki sistemine güveniyorsan ve iyi tanıyorsan zayıflıkların ve güçlü taraflarını, pozda daha güvenli oturursun..zaten inanmadığın sinyale uyamıyorsun orası da ayrı.

eee o zaman..!!

6. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cık.. en fos sistemlerden bir tanesi..
    sistem değil yaw..Bay SAZAN ın foruma yazdığı sistemin basitleştirilmiş alkoşulu sadece.. ) nasıl takipetcen bunu gözlerinle üstelik indikatör rbile yok içinde

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Bu MTXde zigzag mı ne varmış sakın sistemlerinizde onu kullanmayın. O da ref+1ler ve throughbarlar gibi oku kafasına göre gezdiriyormuş.

9. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

HAzır graifk bulmuşken dürtükleyeyim dedim
    RSIdaki sarı çizgi hep düşüyor. Onu yukarı kırana kadar ralımalr zayıf kalabilir.
    Asıl saatliklerde mavi çizgiye benzer bir çizgi var onun takip edilmesi daha sağlıklı olur.
    O çizgi kırılamdan gelen allar feyk olabilir.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Bu MTXde zigzag mı ne varmış sakın sistemlerinizde onu kullanmayın. O da ref+1ler ve throughbarlar gibi oku kafasına göre gezdiriyormuş.

OOO öldürür zigzag....

herkese iyi geceler

12. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Jerfin Bak, buda dandik sistemlerden biri, en basitlerinden biri.. Sistemin koşullarında kullanılan indikatörlerde altında..Hadi şimdi muhteşem gözlerinle bize söyle bu indikatörleri gözlerinle nasıl işleyip o al sat sinyallerini daha erken (ben aynı zamanda olmasını da kabul ederim) göreceksin üstelik bu sistem koşulları en basit olanlardan biri.... ama şöylede değil, A indikatörü 5 i keserse ve B indikatörü 10 dan büyükse...sen böyle şeyleri kast ediyorsun galiba.... bak orda MTX 50 tane fonksiyon yazmış insanların gözleri yorulmasın diye

sen ANNAYA laf atarsın çokh yavaş dersin he yaktım çıranı

1. sinyal eksi
    2.sinyal eksi
    3. sinyal pırt
    4. sinyal karlı

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

HAzır graifk bulmuşken dürtükleyeyim dedim
    RSIdaki sarı çizgi hep düşüyor. Onu yukarı kırana kadar ralımalr zayıf kalabilir.
    Asıl saatliklerde mavi çizgiye benzer bir çizgi var onun takip edilmesi daha sağlıklı olur.
    O çizgi kırılamdan gelen allar feyk olabilir.

ne feyki VOBIX... O alalrın hepsi ciddi artı yazmış.. ama güzel bir noktay temas ettin RSI MACD v.b. bir sürü indikatörde negatif uyumsuzluk olduğu halde danaalr gibi yükselmeye devam etmiş endeks...indikatör hiç bir şeydir sistem her şey...
    bu arad diğer indikatörlere neden zurna muamelesi yaptın..RSI den kraldır hepsi hemide onların hepsi var koşul olarak sistemde

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

offff astiiii... hadi bana kullandığım sistemi çok iyi tanıdığın halde sinyalin değişeceğini farketmiyorum de.. yoksa bende mi bi medyumluk var..

neyse biz birbirimizi ikna edemeyiz, çünkü ikimizde keçi gibi inatçıyız

bak uykusuz bıraktın beni bu saate kadar sabah nasıl kalkacağım.. hadi iyi geceler...

16. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)