van minüt van minut![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ben hala long devam...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Yok yani batmışsanız sizin işiniz olmaktan çıkmıştır inat etmenin anlamı yoktur. Batmamak için yeri geldiğinde kontrat azaltmak vb yöntemler kullanılabilir. Haa toparlayacağınzıa inanıyorsanız orası başka da nice kötü hikayeler var bu VOBda. Bir örnek vereyim bir müşterim doalr alacağım dedi 2007de . Doalr düşüyor almayalım satlaım dedik olmaz dedi. Adamın kurgusu şu yazın ABD İrana saldıracak İran İsraile saldıracak savaş çıkacak. Doalr coşacak. Adam emekli ikramiyesinden kalan beşte birini çekip gitti.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sezon sonu 825 oldugu ıcın flat
yav niye alıyolar niye veriyolar?.... resmen silkeleme yapıyorlar ama çok hızlı değilmi bu silkeleme? herkes yetişemiyebilir silkelenmeye!!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
mecburen geceye şort.. sistem sat ta ...
biz kapatalım artı olucak yeşillenecek her yer hep aynı nakarat PY denen deLLama yeter daaa
Konu SaNCaKTaR tarafından (27.05.09 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Bu gece dow düşer yinede geceye flat çarpılmak istemiyorum herkese iyi akşamlar ben kaçar, Asti sistemin bugünkü sinyallerini koysan diyordum teşekkürler.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri