Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bende bugun selcuklu st1l1 yapt1m. D1sarday1m f1yattan b1 haber1m 44400 cortlar duruyor. Cok heyecanl1 oluyo boyle.durum ned1r helvam1z yap1ld1m1 f1yat kac pamb1k uyuma
ANNAM
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Burası düşmez diyorum ama longda yemiyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
lem vallahi ekran başında kendimden geçmişim uyumuşum hehehe.lem çocuk parnak kadar kapıyı açıp evden tüyse hanım beni tavana asar
kabustan uyandım lemaz vermişler yetmez bı...dünde gördük biz bunun katmerlisini nooldu sonra VINNN yukarı
43.000 altına indirmedikçe ben rahat idemem bu KISA larlan...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri