Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
trend yok sanki 44050 altı kalışlar sat verir 30 dak kadar saatlik alda oda 43350 civarı verir
arkadaşlar slm arkadaşlar elinde imkb 100 veya imkb mali endeks , metastock 5 dk 2008 yılı verileri olan arkadaşlar var mı varsa bunları gönderebilir mi
selam .... cumadan 0 işlem uzun devam .. bugün yükselmemiz lazım .. yarın falan short açacam ben ... son bir ralli lazım imkbye ... şimdilik uzun devam .. işler yoğun yazamıyorum ..üüğüğüğ
ü
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ama eger 2yılda çok başarılı olan,herzaman düz kazanç egrisi olan
,bulduysanız,o sistemi dünyalara değişmemek lazım...2-3 yılda herzaman başarılı olan vede yakın tepe-dip kazanç kaybı 6.000 den az olan sistem bana göre imkansızdır...sistemlere yakından kazanç egrisine bakınca çok kayıplar görülebilr..çünkü endeksin 10 kere karakter değiştirği bu uzun zamanda ortak bir deger(sistem) bulmak bana göre imkansızdır..
her mevsime ayrı-ayrı bakarak ortak bir sıcaklık,iklim görülebilir..ama tüm yıla bakarak ortak bir iklim-sıcaklık bulunamaz ,gibi bir şey..
Konu abka tarafından (25.05.09 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
vob dan önceki yaşımı mı yazıyım vob a takıldıktan sonrakı yaşımımı vob 10 yaş yaşlandırdırdıda....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri