Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dün nolmuş ya.. ben yattıktan sonra karışmış forum......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
abi gacırtın olay muhteşemdi ya.ben onun yanında süt dökmüş kediyim
ayrıca ben trader kardeşi graf araklamakla filan suçlamadım ki.ortada suç yok ki suçlu olsun abi
gacırt dün offline okuyorum forumu dedi ya.ex olmuş abi gacırt ex
tövbe yarabbim ya
yine çenem düştü abi bi dakka eğiliym alıym yerden![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Öncelikle hoşgeldiniz. Altın fiyatlarının artma sebebinin altında altının (XAU/USD) içeriğinde yer alan USDnin global değer kaybı da yatmaktadır. Altına olan talep sabit kalsa ve dolar değer kaybetse altının ons/$ değeri yüksleir.
Hiç zarar etmeyen ben varım diyen yalancıdır müfteridir. İster sistemli olun siter sistemsiz olun zararlı işleminiz mutlaka olacaktır. Önemli olan zararlı işlem tutarlarını karlı işlem tutarlarının altında tutabilmektir. Sistem denilen şey uzay mekiği değil. İki hareketli ortalamanın kesişimini. Bir hareketli ortlamanın yönünü de kendinize gösterge alabilirsiniz. 5dklık grafikte öyle bir sistem hazırlarsınız ki ayda 5 sinyal de verebilir 105 sinyal de bence 5 dklık grafikler yeterlidir. aşağıdaki yazıları da örnek olması amacıyla inceleyebilrisiniz. Fakat en büyük soprun sistem sahip olmak değil onu disiplinle uygulayabilmektir. Ssitemcilerin en büyük sıkıntısı sistemi disiplinle uygulayamamaktır.
Konu VOBiX tarafından (22.05.09 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri