Sayfa 6337/13018 İlkİlk ... 533758376237628763276335633663376338633963476387643768377337 ... SonSon
156216 sonuçtan 76.033 ile 76.044 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usdytl. uzun ve kısa vadeli sayım.

buda daha yakından görünüşü. dipde kama( takoz) oluşuyor. yön yukarı görünüyor.
    sayımda problem var gibi (hangimizinkinde yok ki ).çok net göremiyorum ancak (1) nolu dalganın alt dereceli 5.dalgasının son dalgasında sorun var.itkilerde iii nolu dalga en kısa olamaz.5.4 ten sonra saydığın itkide iii nolu dalga en KISA görünüyor.olmaz...

yafu boşver doları...ALLAH cezasını versin doların

trader kırılmadın değil mi? eleştirdim diye.yafu zaten benim gözler pörtlek yanlışta görebiliyor olabilirim.baksana şu gözlere
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

2. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    8.938
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    83.393
    Toplam Teşekkür
    14.315 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstelik dowu alırlarken. üstelik eurusd yi alırlarken. üstelik vobda sov beklenirken.
    pzts günü "uzlaşmaya gidicem, burası 50 bin olur, gidecek cok yolumuz var" diyenlerin full short naraları attığınada şahit olabiliriz. yada benim full long diyişime.görücez bakalım
    Keşke full short diye bağırsak görebilecekmiyiz o günleri yakın zamanda.
    "Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"

4. The Following 2 Users Say Thank You to Larossıan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    8.938
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    83.393
    Toplam Teşekkür
    14.315 Yazısı Teşekkür aldı

Kısacı arkadaşlara benden destek elwave.vob günlük
    "Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"

6. The Following 4 Users Say Thank You to Larossıan For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

bugün bir haber geçti matrikste belki sizinde dikkatinizi çekmiştir.

ABD IMF ye 100 milyar dolar kredi açmış.yahu hakikaten komedi adamlar matbaada kağıt basıyor onu yine kendi kurduğu ve patronu olduğu kuruma kredi diye veriyor sonra o kurumda dünya üzerinde köşeye sıkışmış devletleri faiz sarmalına alarak kafesliyor.yin mi yimen mi başlıyor onnan sonra.

bunun adı kepazeliktir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -

8. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    132
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    203
    Toplam Teşekkür
    104 Yazısı Teşekkür aldı

Selam arkadaşlar,
    aranıza yeni katıldım. sizler kadar tecrübeli değilim 2 aydır vobda işlem yapıyorum.
    pazartesi güne kadar iyi idi ama . pazartesi akşamına kısa ile girdim. çarşamba sabah olduğunda malumunuz. paramın yarısını süpürdü.
    inatlada bekliyorum. 41350 kısa yapmıştım. hangi grafiğe baksam işin içinden çıkamadım. işin doğrusu dediğim gibi sizler kadar bilmem ben. ama altın fiyatları 950 doları geçmişken yükselen borsanın neden yükseldiğini bilmiyorum. inadımda bundandır zaten.
    Aranızda herzaman para kazanan varmı. Hiç zarar etmeden pozisyon kapatan. Eğer varsa lütfen bizlere neye göre al sat kararını verdiğini söylesin. Bir türlü kendime sistem kuramadım. Nasıl yapmamı önerirsiniz. 10 dk. 15dk. günlük vs. macd. stos.
    atao...ne den işlem yapıyorum ve java matrix programı var onda 5 dk. 60dk. günlük grafikler görünüyor. 10 - 15 - 20 dk.lıklar yok. sizce gereklimi.
    cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

----------------------------
    Ben yatırım danışmanı değilim. Sakın olaki söylediklerimden birşeyler çıkarmayınız. Yatırımlarınızı yaparken kendi kararlarınızı kendiniz veriniz.
    Konu erkan. tarafından (22.05.09 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.

10. The Following User Says Thank You to erkan. For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

daolar ve vix... dow artı bile kapasa haftasonu için hiç iyi sinyal vermiyor..

Teşekkür Teşekkür 
    1.055
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.213
    Toplam Teşekkür
    1.000 Yazısı Teşekkür aldı

Sayım mbm tebrik ederim fdov 8353 görerek satış geldi nokta atışınız süper devamını dilerim.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Leblebi For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

mbm ...dowf tam 8354 den döndü...

15. The Following 3 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

8.591 tepesinden düşüş İTKİ gibi görünüyor.bu durumda bu yükseliş düzeltme olmalı.sayım doğru ise DOW'a vermeliler...bugün vermezler pazartesi diğer borsalarda kafese girecek kuşları ürkütmemek için...

yukarıda aşamadığı yerde fibo 38,2...belkide tesadüftür...

günlük MACD sat konumunda tüm dünyada olduğu gibi burada da zorla güzellik peşinde koşuyor babalar...

izleyelim bakalım belki böyledir sayım.değilse de canımız sağolsun be ölüm yok ya sonunda.

bu arada GM için gelecek hafta son hafta ...iflas bayrağını çekebilir...1 haziranda mı ne doluyordu süresi.

Konu TÜRKOĞLU tarafından (22.05.09 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.
    - - - -

17. The Following 6 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı erkan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,
    aranıza yeni katıldım. sizler kadar tecrübeli değilim 2 aydır vobda işlem yapıyorum.
    pazartesi güne kadar iyi idi ama . pazartesi akşamına kısa ile girdim. çarşamba sabah olduğunda malumunuz. paramın yarısını süpürdü.
    inatlada bekliyorum. 41350 kısa yapmıştım. hangi grafiğe baksam işin içinden çıkamadım. işin doğrusu dediğim gibi sizler kadar bilmem ben. ama altın fiyatları 950 doları geçmişken yükselen borsanın neden yükseldiğini bilmiyorum. inadımda bundandır zaten.
    Aranızda herzaman para kazanan varmı. Hiç zarar etmeden pozisyon kapatan. Eğer varsa lütfen bizlere neye göre al sat kararını verdiğini söylesin. Bir türlü kendime sistem kuramadım. Nasıl yapmamı önerirsiniz. 10 dk. 15dk. günlük vs. macd. stos.
    atao...ne den işlem yapıyorum ve java matrix programı var onda 5 dk. 60dk. günlük grafikler görünüyor. 10 - 15 - 20 dk.lıklar yok. sizce gereklimi.

Ben yatırım danışmanı değilim. Sakın olaki söylediklerimden birşeyler çıkarmayınız. Yatırımlarınızı yaparken kendi kararlarınızı kendiniz veriniz.

Hoşgeldin erkan .. Böyük portfoyde sistemime göre hareket eder guccük portfoyde tekniğime göre trade ederim. sistemli ol/olma sürekli kazanman zor. Şirketler herzaman kar açıklayamıyosa sende herzaman kar yapamazsın.

Ulu orta kendini açık eden gazetelere çıkan gökhan fındık var oda aramızda zati..sürekli kazanamadıvını söylemiş.. Gökan sistemsiz olduğunu söylüyo ondan örnek verdim.

java matrikste öyle ......o periyotları görebilmen için matriks gold alman lazım hacmine göre ataonline sana bağlar yeterliyse
    Konu fXci tarafından (22.05.09 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

19. The Following 2 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mbm ...dowf tam 8354 den döndü...
    bugunde bilsin meeaaaşşallah yapıştıralım mbm abiye
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

21. The Following 3 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

Alıntı erkan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,

ben biraz bilgi vereyim nacizane vobix gereken yerleri düzeltsin..
    piyasayla inat olmaz stoploss pozisyona girmeden belirlemelisiniz
    Borsanın neden yükseldiği veya düştüğü vob için önemli değildir amaç yönü tayin edip o yönde pozisyon almak ve para kazanmaktır..
    sistem için iki hareketli ortalama 50 10 günlük mesela kesince al sat gibi..
    MACD 0 ı yukarı kesince al gibi..
    41350 kısa için birşey diyemem stop yapmakta çok geç kalmışsınız..
    Veya Astiye 4 porsiyon İskender Kola ile mükemmel sisteme sahip olabilirsiniz..
    hiçbir traderın zararsız işlemi yoktur..Kolay gelsin bol şanslar...

23. The Following 2 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)