saglam düşüş için,sistemler sat iken,macd(30 dak) sat olmalı..ve ccı(50) negatif bölgede stabile olmalı..
sistemler sat da..
macd sat vermek üzere..
ccı,negatife yeni geçti..
en önemlisi bjktaş dip olmalı..(kanımca 4 dibi daha var,enaz)![]()
Konu abka tarafından (22.05.09 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
sabah cnbc-e de seans açılırkenki zamanlardaki konuk erhan topaçdır gedik yatırım genel müdürü. filtreliyde bakın derinliklerden o ordayken marbaşcı kendi haline takılıodu agresfi alım ve satımı yoktu. ne zaman o program bitti aradan yarım saat geçti marbaşcı 500 500 çizip vermeye başladı ve devam ediyor. komplo teorisi kurcam ama marbaşcı erhan topaç olabilir. marbaşda zaten gediğin. birde adam kendi emrini yazıp kendi emrini silmek yerine kendi emrine verip alıyor. haybeye günde milyarlarca komisyon ödüyor. dışardan biri olsa emir siler mantık olarak düşünürsek, işlemi yapan içerden biriki komisyon ödemiyor diye de bir teori kurabiliriz.
Konu Vob Trader tarafından (22.05.09 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Önceden yazılan emirleri okurdum anlam ifade ederdi.Şimdi marbaş gözlerimi bozdu.
Larossian bana 5 dk sistemin kırmızıyı kestiği zaman haber verirsen çok rahatlıyacam yoksa bu iş bitmemiş görüntüsü veriyor. Kabus oldu artık.
ısdırabınızı en iyi ben anlarım o yuzden flaat flaat takılıyorum allah yardımcınız olsun her ıkı yonede
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
İMKB 35 binin üstünü hak etmiyorBirileri IMF ile anlaşma konusunda bizden fazla bilgiye sahip değilse İMKB'de 35.000'in üstünden bir düzeltme olmalı.
Yiğit BULUT / REFERANS
Dünya piyasalarında da bozulma sinyalleri var. Sert bozulma olursa İMKB tek başına direnemez.
Bizim bilmediğimiz bir şey yoksa, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 35.000'in üstünü eldeki veriler ile hak etmiyor.
Yazıma geçmeden net olarak bir grafik göstermek istiyorum.
Bu grafik ve alalım-satalım gerçeği beni özellikle yerli amatör yatırımcılar adına inanın korkutuyor
http://bigpara.ekolay.net/M3/haber_detay.asp?id=665651 devaMI
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Artık Allahın kulu tutamaz.Katliam var.Full short.
makas ayarı yaptılar sanki
1000 puan makas yine
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri