wod jones fıçır 8300 aşamazsa 2. düşüş dalgası gelebilebilir. gelmezse zati uçabilir
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
al;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(CLOSE,BullFear) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
sat;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(BearFear,CLOSE) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
bu sistemi nereden buldum hatırlamıyorum..optimize ettim... 3-4 ayda 28.000 puan bıraktı.
28 ocak--18 mayıs arası 28825 net kar..totalde 188 işlem yapmış...
acaba 2008 in diğer 3 aylıklarında ne bırakmış...veri olmadığından bakamadım...
bu arada işlem miktarı azaltılabiliyor..
Konu abka tarafından (21.05.09 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.
bu gunku olagan ustu şerefsızlıkler ıle sen bu kadar ile kurtulduysan allah ıma bin şükür ben hasarsız atlatdım. Yanlız daha önce soyledıgım gıbı bunlar hakıkatden su katılmamış abiler bir ini elime gecirirsem kör kıyma makinesine atıp zeevklee seyredıcem bagırmalarını sadist oldum bunlara karşı yarın -1000 gab iiçin aldılarsa makası yukarı N ala ama kaldıgı yerden devam ederse kıyma makınesını özellıkle körlucem![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
parıte ler ve altın çostu
bu halde dow artı yaparsa
ustad mbm yı alnından öperim![]()
Konu okansak tarafından (21.05.09 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri