histem LONG dedi taa 43.500 lerde emme bulaşmadım.sistemde ucu ucuna SAT ta kapattı.vadeli kapanışını beğenmedim ben...tabii zevk meselesi
özetle bugün kılımı kıpırdatmadım iyikide yatmışım.bi nane limon olmadı.
fitingo filatingo no babafingo![]()
histem LONG dedi taa 43.500 lerde emme bulaşmadım.sistemde ucu ucuna SAT ta kapattı.vadeli kapanışını beğenmedim ben...tabii zevk meselesi
özetle bugün kılımı kıpırdatmadım iyikide yatmışım.bi nane limon olmadı.
fitingo filatingo no babafingo![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yarın kısalara eksi 1000 gab hayırlı olsun gule gule harcasınlar bu dow daha dıkış tutmaz inş.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
dow artı kapatabilir bugün... üçü beşi bilmem....
sistemlerde alda bende... en kötü ihtimal sat dediği yerden satarız....
herkese iyi akşamlar........
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
tüm kısa denemesinde bulunan arkadaşlara geçmiş olsun,zor gündü..
dow un % 1,5 kaybını görüpte yükselen piyasa nasıl bir kapanışı sabah nasıl fiyatlar kestirmek imkansız..
imkanlar dahilinde en olumlu havada başlayacağaımız kesin yalnız.
Şaka maka bugun vob -100 kapattı ben güne kısayla başlamıştım ala sata +3250 yapmışım Gökhanıda geçtik![]()
Konu clark tarafından (21.05.09 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ımf sozcusu:turkıye ıle gorusmelerımız suruyor-cnn turk
ımf sozcusu:turkıye ıle gorusmelerımız suruyor-cnn turk
-matrıks-
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri