alımlar genele yayılmıyor, spot30 kağıtlarını hacime göre sıralayıp bakıyorum
garan işc artı diğerleri eksi yada nötr, garanla tutup diğerlerine mal veriyorlar gibi geldi
alımlar genele yayılmıyor, spot30 kağıtlarını hacime göre sıralayıp bakıyorum
garan işc artı diğerleri eksi yada nötr, garanla tutup diğerlerine mal veriyorlar gibi geldi
44 ün altına geldik, hala 45000 öngörünüz var mı? ne yapalım
yazarken çizmişler 43850 uzun cover
aynı yereden kısa.
stop 43675 e çekildi,ilave uzun !
43775 short...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
sell in may and walk away başladı![]()
Konu mbm tarafından (21.05.09 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
vay anasını 44325 poz açtığımda stopu 44425 e koymuştum ..400 gördü ordan döndü .. şimdi stopu düşürmem lazım ama .. ben yükselttim .. 44500 stoploss kısa devam ..şelale şelale şelale ...
spotu GARAN ayakta tutuyor %3,1 primli...diğerleri hemen hepsi KIRMIZI...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
aksama gömerler imkb ve vobu
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri