bugunde eski 300 pıvan (-300)![]()
bugunde eski 300 pıvan (-300)![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
43800 den tamlamıştım uzunları.. yarısını verdim yine 44250 den..
yeter bu kadar... yarısı sat verene kadar uzun.......
hani bi lafınız vardı... nasıl çıkasa borsa öyle düşer diye......yada buna benzer bişe...neydi o laf..
yarım uzunla çıktıgı yere kadar giderim...
inişi kanlı olur bunların...
Konu mbm tarafından (21.05.09 Saat 10:19 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
piyasanın altı dolu dovda da bu gece direnç kırılacak sanki uzuna devam.
dönecek elbet aşağı az sabır
çok afedersiniz ama hakikaten moku çıktı işin.izleyelim bakalım 45-46-47-48-49-50 diye saydıracaklar mı bize.
ama helal olsun.hiçkimsenin beklemediği seviyelere hiçkimsenin beklemediği kadar kısa sürede geldiler.inişleride bey olur mu acep?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yılanlar torbaya girdi demek selçuklu
ben uzlaşırsın diyodum![]()
Sn seyyah sanırım bu Sn sazan ın iii dalgası içindeyiz. Size göre bunun max. noktası neresi olabilir.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri