Sistemler alda olsada ufaktan düzeltme sinyali gelmeye başladı.
Sistemler alda olsada ufaktan düzeltme sinyali gelmeye başladı.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Full yılannn and maymun karışımı.Bu vob düşmez.45000 yolcusu bu.
43600 stop taze uzun..
Sabah sabah Isctr yi 3 kademe Garan ı 8 kademe alanlar ya oyun peşinde yada bilmediğimiz birşey var. Üstelikte yurdışına rağmen.
Her iki yönde tehlikeli oldu. Flat beklemek en iyisi...
Ya yavaş yavaş yukarı çekecekler, yada sert aşağı verecekler...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
4 er 5e r çizmeye başladılar..
45 binde kesmez bunları..
Burası varya 45000 falan deler bugün.Havada para dağıtıyorlar.Daha ne istiyorsunuz.Sadece yaslanın arkanıza.Ben 725 ten en son long devam.44000 longladım en tepe oldu.775 short 725 pasiften long devam.
BJKAS yine TAVAN...fiyat 11.30...
1.16 nire 11.30 nire?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Hep söylüyorum.Fark düşerken 400 e düşüyor.Artarken 800 900 lere çıkıyor.Böyle böyle bitirdiler milleti.Kim demeyin.PyyyyyyyyEee işte demekki haberler geldi biryerden.Bunlar bu panik alış baskısı ile daha da çok uçarlar.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri