kinayeli ters indiktör sorularına yanıt
1) 1 nolu ters indikatör malum vahşi batıdaki bobineri
2) 2 noluyu demeyeyimama bu forumu geçmişte takip edenler iddiaları şiddetinde peşpeşe 2 MC yiyen bir arkadaşımızı bilirler..biri de o... (şu an bu forumda yazmıyor)
gerçi onu 2 haftadır izliyorum hakkını yemeyeyim şimdi..belkide tesadüftür
ha 3 numaraya gelince, sisteme uymayaya devam edersem bakarsınız ben olurum..indikatörün adı da TAI oluyo..pek bi havalı.. ters astatin indikatörü
Konu Astatin tarafından (20.05.09 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.
Aps değişimi çok güdük kalmış gibi geldi bana+568 adet, demekki piyasa iyi korku salmak piyasa yapıcıların işi, 2350 puan artarak kapanan ve son zamanların en yükseğinden kapayan fiyatlara millet mesafeli duruyor, bu mesafe sayesinde rahatça yukarı sürme stratejisini uygulayabilirler, kısadan epey sopa yedik ve nihayetinde geceye en son aldığım uzunlarla girdim
...saygılar...
Yarın sabaha tahminim spot piyasamız açılırken Vadelide 44700 civarında işlem yapıyor oluruz diyorum, herkese iyi akşamlar....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu gece fdow'a + makas yaptırırlarsa şaşırmam...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
abka sendemişu forumda en çok sistem muhabbeti açan bir kaç kişiden ikisiyiz..ve ikimizde sisteme ters girdik geceye ha
dur bakalım...DJI %3 çıkıyomuş, sonra IMF anlaşması açıklanıyomuş falan....Borsa tavan biz taban
arkamızdan derlerki, sistemleri aldaydı ama ayakları toprağa bakıyodu needersin
![]()
dow hedefi 8650...astatin sistemini bana var sen nasıl olsa kullanmıyorsun... kullanacaksan kalsın...
Şiş kebap ısmarlarım..
Konu QUEEN tarafından (20.05.09 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.
Çok Uzman
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri