Endeks 100 de alımlar genele yayılmış görülüyor... ciddi yukarı yapabilir endeksler...saygılar....
Endeks 100 de alımlar genele yayılmış görülüyor... ciddi yukarı yapabilir endeksler...saygılar....
biraz geç oldu emma bu hareketin devamı gelicek herhal![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Konu mbm tarafından (20.05.09 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Vay beee, son yarım dakikada 44200 dende işlem gördü ve son işlem 44200![]()
Kapanış tahmini....saygılar....
Konu bull market tarafından (20.05.09 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.
geceye fit-flat son kalan LONG larıda 44.150 den yığdım PY nin kafasına
SHORT mu? yoh yapmadım...SAT gelmeden yapmam...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
s0n 5 dakikada yaptığım kısalarla 44100 den kısaldım..sistemler net al da..ama dow un ve nıkkeının düşmesini bekliyorum..sistem dışı olduğundan limitli kısayım...
Evet günü en yuksekten kapattık, bugun sıfır işlem. 2400 puan kar, Allah bin bereket versin. zararda olanlara da sabır versin. Sistemlere bağlı kalmanın ve gereksiz macera aramanın ne kadar yersiz olduğunu gösteren bir gündü. En basit sistemler bile pazartesiden AL vermiştir. Bizi dışarıdan izleyen misafirlere ya da burada sinyal bekleyenlere bir tavsiyem var haddim olmayarak. En basitinde de olsa mutlaka bir sisteminiz olsun. Hiçbişey bilmiyorsanız açın saatlik grafiği iki tane HO ekleyin. Mesela 5 ve 15 saatlik HO. 5 15liği yukarı keserse AL, aşağı keserse SAt. Bunu bile uzun vadede uygularsanız müthiş kar edersiniz. Py napmış, dow nolmuş düşünmek zorunda kalmazsınız...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri