bjtaş hakkında en büyük risk; spk olaganüstü hareket konusunda inceleme yapıyor,diye bir haber direk taban yaptırır...ona göre..
bjtaş hakkında en büyük risk; spk olaganüstü hareket konusunda inceleme yapıyor,diye bir haber direk taban yaptırır...ona göre..
825 şort..fantazi
don johnson eksi açsın da neşemizi bulalım
Long devam![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
eski 600 -600 pıvan zararımı -300 pıvana indirdim al zat zat alkardan geçtim bugun sıfır olayım yeter gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
44e dokunmazsa hatırım kalır![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yahtılar abi 44.000 i...şanın yürüsün namıssız PY![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri