yürüyün koçyiğidin evlatları 44.000 e ne kaldı ki? elinizin kiri anasını satayım..
yakın lem 44.000 i...
yürüyün koçyiğidin evlatları 44.000 e ne kaldı ki? elinizin kiri anasını satayım..
yakın lem 44.000 i...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
teşekkürüm kalmadı maalesef ... kusura bakmayın artık ...üüğüğüğ
![]()
bugün 500 pıvan daha eskidim (-500)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ANNAM
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
patron düşerkende çalacaz kavalı yılanlar aşağıya gidecek ... tıkarsan düşmez bak .. sen bilirsin ama bence tıkama.. bu borsa yeni dipler görecek daha .. benim boğalığım ... 2 günlük olmadı 3 günlük oda olmadı 4 günlük en kötü ihtimalle haftaya salı sabahı kısa poz açıp uzlaşacam ... ...
![]()
evet bir sistem cezası daha yedik...41225 al sinyaline uyup 2 günde 2200 points götürmek varken, histeme uyup 600 puan içeri girdik...sistem pis ceza kesiyorböylece portfoy cumaya göre %7 erimiş oldu....sistemi olup uyayanlara ibret olsun deyu yazıyorum...üstelik bu sabah sistemin 42400 de verdiği al teyidine bile uysak yine cillop karda olacaktık..al sana karakan
bir ibretlikte benim..sistem tam gaz al iken ,dax a güvenip kısalırsan,300 puan zararla stoplarsın...oysaki eskiden beri herkes derki,ne ile ilgileniyorsan ,sadece onun tekniğine bakman lazımdır...
ula izledikçe gideyu bu.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri