gönderilen emrin düzeltilmesi/silinmesi olayı iptal edilmediği sürece, para bu kadar güçlü olacaktır...
bir kademe üste 1.000 kontrat yazılıp milleti satmaya zorlayıp, 200-300 kontrat satıldıktan sonra o emri zart diye silip 5 kademe yukarı süpürmek, olayı bilmek, öngörü, analiz, zart zurt değil, düpedüz hiledir...
düşüncem budur.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
43200 den son kurşunlrı da sıktım kısa olarak...
şu 14 uzlaşmasını geçsekte ne olacağına daha bi rahat baksak
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dogru yakalıyor ancak o olaydada soyle bır sıkıntı var
8 dogru ıslemle parayı yapıyosun 2 hatada kazanc gıdıyor
dıyeceksınkı stoploss
ondada haklısında
1000 puan gap e neyın stopunu koyacaksın ??
zaten gıden gıtmıs oluyor yanlısmı??
daxda gap yesen dahı ıllakı o gap doluyor ınceleyın gorun
bızım pıyasa bul karayı al parayı gectı cunku orada %50 sansın var
aslında dax dıye bır topık acıp orada gun ıcı dax ıslemlerını yorumlasak bu rezaletten ıyıdır dıye dusunuyorum.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
şimdi burdan sonra ne olacak
gunun sorusu
asagı ve yukarı iyi marj var
ama yonu dogru bilene
long devam....
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ben piyasa yonunda hareket edecegim
43000 long yazdım
Konu fXci tarafından (20.05.09 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri