yavaş çıkması iyi uzunlar için sağlam gidiyor..
Olmaz zorlandıtekrar kısalarıma kavuştum, 42700 altı şelale olur....saygılar....
her geri çekılmeyi alım fırsatı olarak degerlendırıyorlar çok tehlikeli ler ustelik futursuzca açlar sldırıyorlar her yana
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Aşağıya basmaya başladılarmı pis çakarlar diyorum, peki niye yukarı çekmiş olabilirler? çünkü yurtdışı aşağı yaparsa 40000 e düşmeye marj yaptılar şu anda, yani bencebu durum belli olsun fullerim kısaları... saygılar....
yabancılara al sat yapan aracı kurmlar hangileri(EFG'nin dışında) ve de kısaltılmışları nedir??*
Şimdi yurtdışı futurlar artısını kaybederse bizim vadeli bugün aynen 41500-42000 aralığına düşer diye düşünüyorum, fazla abartmış olabilirim ama bakalım, bu yükselişi idareli kullanmak isteyebilirlerdesaygılar....
katılım çok az bugün foruma ...kimse teşekkürde etmiyor .. hep ben teşekkür ediyorum .... vay anasını ...üüğüğüğ
ü
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Buradan her zaman olduğu gibi üç alternatif yönde fiyatlar oluşabilir, hiçbişey kesin değil, akşama 42000 de oluruz, 44000 de, herşeyi ikinci seans belirleyecek yine, bu Pazartesileri genelde açıldığı seviyelerde işlem görürdük ama bakalım bugün nası olacakşimdiden günün yükseği düşüğü 1025 puan oldu bile, günlük genelde 1000 veya 1200-1300 normal oluyodu... bakın bugün 42050-43075
....saygılar....
bugün çarşamba bull ... pazartesileri borsalar yükselir .. salı günleri genelde düşer .. bu genelde böyle oluyor ... garantisi yok ama .. hahahahhahahha![]()
43025 short açtım
ama 200 300 puana hemen kapatırım
42975 altına gelmezse yine kapatırım
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri