Şu an için herhangi pir pozisyonum yok. Asya seansında bi 30 pip usdjpy alma olanağı oldu ama şu an pek net bi pozisyon göremiyorum.
Eurusd de eğer 1.3570 altı bi kapanış görürsem satabilirim belki. Şu an eurusdde long olmıycam.
GbpUsd de ise 1.5460 altı kapanırsa eğer 4H grafiklerim o zaman yine satış yapmayı düşünebilirim. 1.5500 altı olduğu sürede ise alım yapmayı düşünmüyorum.
UsdJpyde aldım alacağımı dün ama bu sabah bi ara yine satıyımmı diye düşündüm. Şu an i 95.72 seviyesinden fakat 4H stoch hafiften bullish olmaya başladığı için usdjpy yide pas geçiyorum. 95.35 seviyelerini belki görebilirdi ama olsun. Emin olmadığım pozisyona girmem hayatta.
UsdChf de ise gönlüm satıştan yana ama tam net bir setup daha çıkmadı. Beklemedeyim. Long olucak arkadaşlar ne olur 1.1125 seviyesine dikkat edin. Onu kırarsa 1.1150ye kadar belki gidebilir.
GbpJpyde ise 147.60 seviyesi iyi bir destek. Bu seviye altına geçerse parite 147.00 hedeflenebilinir belki. Long olmak içinse 148.50 üzeri bi kapanış ve 4H stochun bullish olmasını bekliycem.

Alıntı
Yer imleri