Sn Astatin neden bu kadar uzun cevap yazdınız anlamadım.
Ben düzenli kaybettiren sistem bulmanın daha zor olduğunu yazdım.
Sizde kazandıran sistem bulunabileceğini yazmışsınız.
Evet bende katılıyorum kazandıran sistem bulunabilir. Her piyasada her zaman kazandıran olmasınada gerek yortur.
Umarım sistemli veya histemli hep kazanırsınız...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bundan sonra yukarı çıkışların patinajlı olacağını sanıyorum her çıkışta mal basacaklardır.Nasıl buraya kadar gelirken aşağı bırakmadılarsa şimdide yukarı bırakmayacaklardır.Onun için sistemler sat diyene kadar yukarı pek elleşmemek lazım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Bull senin mavi TOBOya OHAAAA desem kızmazsın inşallah.
OBO BOBO TOBO bo(bacak omza)anlamam ben.Simdi ralli mi var.Var.Ozaman baska birsey beni ilgilendirmez.Ne lazimsa o.
hekese merhabalar.
daima kazandıran sistem bulmak ile daima kaybettiren sistem bulmak zorluk açısından aynıdır çünkü mantık aynıdır.
aslına bakarsanız benim sizin bir mesajınıza cevaben 41.600'ün önemini vurgulama sebebimin bir dayanağı da dow günlüklerinde TOBO oluşumu idi. zamanlama olarak da kanımca bu formasyon çalışacaktır ve TOBO formasyonunun düşüşe geçme ve sağ omzun oluşma teyidi, 40.475 aşağıya geçilmesi ile olacaktır ki bu oluşumun fdow'un dibine denk gelen noktası, 7.886 noktasıdır.
endeks 30 kontratlarında, çarşamba günkü olası yükseliş arkasından gelecek bir düşüş ve 41.500'ün aşağı geçilmesi ile çok güçlü olan 40.800 desteği çalışacak, oranın da kırılması ile 40.500 altına sarkış ve 37.xxx rakamını gündeme getirecektir.
şimdilik orta vade senaryom budur...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri