ANNA ZIESTENOVA
![]()
ANNA ZIESTENOVA
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
tatile 41,800 maliyetle full kısa girdim.. bütün sistemler alda kapattı, ama histem ''in'' , sistem ''out''![]()
evet..zaten düşeceklerse desteklerini hemen kırmadan dirençlerini bir kez daha test edip günlüklerde ikili tepe yapmaları gerekiyordu.. şu 2 gün diledikleri kadar çıksınlar, 2. tepeyi nakış gibi işlesinler..
![]()
ancak dow 8500'ün, dax'da 5000'in üzerine atarsa kısadan vazgeçer ralli beklerim... onun dışında her can havli ile yukarı zıplayış satış fırsatı benim için..
iyi tatiller herkese.. akşam olunca savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi..çok çalıştırıyorlar beni çokkkk
![]()
djide bu yukseliş saglam gibi
petrol
parite
destekli
çarşamba nasıl olacak acaba
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
vix 30 dayanmış
altına inerse ne olur
bu vix takip eden varsa bi yorum iyi olur
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri