İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
41650 üstüne attığımız an bende şip şak 42 bin bekliyorum.
kısa periyotlu 2 sistem birden al konumda..
550 den kısa ama stop çok yakın yerede
cuma 41600 den beri full kısa ...no işlem..
sn Larossian, kısaları korkutmak gibi olmasın ama bence belli olmaz.
41.600 seviyesinin cuma kapanış seviyesi olmasının yanında benim baktığım parametrelerce çok önemli başka bir özelliği daha var.
o yüzden orayı geçer de üzerinde bir süre kalırsa, 42'ye nasıl ulaştığımızı anlamayabiliriz bile.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
way be ben şortladıktan sonra dax baya geriledi burda tık yok..sanki burası hiç düşmeeycek gibigenelde hiç düşmeyecek gibiyken göçer diyerek avutalım kendümüzü
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri