41300 altında kaldığımız sürece satış baskısı devam eder görüşündeyim..
daha önce kuvvetli destek olarak çalışan 40300 seviyeleri dikkatle izlenmeli..
41300 altında kaldığımız sürece satış baskısı devam eder görüşündeyim..
daha önce kuvvetli destek olarak çalışan 40300 seviyeleri dikkatle izlenmeli..
alınmadım. rahatsız oldum.
bu forum benim babamın değil. forumun polisliğine de soyunmadım, mbm'in avukatlığına da. zaten bu en başta o kişiye saygısızlık olur, kendi cevap veremez miydi düşüncesiyle...kendisini de tanımam ayrıca.
özelden yazsan, muhatap ben olmazdım.
ama bilmiyorum farkettin mi, yazdığın yer bir forum. ve tarzını belirlerken burayı 1 kişinin değil 100'e yakın kişinin okuduğunu bilerek yazman gerekir diye düşünüyorum.
burada desteklediğim düşünceleri de yazacağım, rahatsız olduğum şeyleri de. msn veya özelden mesaj değil de forumda yazılmasının amacı budur.
düşüncemin genel tarafından bilinmesini sağlamak.
ve burada eskilerin bildiği bir huyum vardır. aynı konuda 3. mesajı yazmam.
2 mesajda anlaşılamadıysam, gerisi gereksiz olur.
amaç kim haklı kim haksızı bulmak değil, doğruyu bulmak.
selametle...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
41000 şort takviye
Şelale ilk hedef 40000!
gut mornik VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir hafta hepimize...
cuma günü ucu ucuna AL da kalan sistem sabah GAP i yedi ve k_ç_nın üstüne oturdu.şans anasını satayım.GAP yemesek 450 gibi SAT verecekti.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri