VOBİX.. sitendeki sistem hazırlama bilgilerin için teşekkür ederim,,,,,,,,,, kendime manyak bişey yaptım,,, hislerimi de katarak,,,, forumdakilere bol şanslar,,,![]()
VOBİX.. sitendeki sistem hazırlama bilgilerin için teşekkür ederim,,,,,,,,,, kendime manyak bişey yaptım,,, hislerimi de katarak,,,, forumdakilere bol şanslar,,,![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
gökhanfındık,,, geçen gün vobix senin netteki haberini gösterdi,,,,,,,,,, meşhur muşsun,,, ben bunu bilmiyordum,,,, neyse adın soyadın da belli zaten birgün seni makamıma çağırıp, alacağımı tahsil ederim,,,![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
k.v li senaryo bu olabilirmi?
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
2001 krizindeki düşüş dalga yapısı ile 2008 düşüş dalga yapısı ne kadar çok birbirine benziyor değil mi.. aklımızın bir köşesinde bulunsun bu benzerlik..
bulunduğumuz seviyeler birçok noktadan direnç bölgesi.. yeni ralliler için çıkışın en az yarısı geri alınmalı ve endeks güç toplamalı.. güç toplamadan daha yukarıları zor..
Konu Editor tarafından (17.05.09 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzenleme
ya ben neden resimleri büyütemiyorum..![]()
Çok Uzman
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
aynen öyle yaptım vobix, ama çok küçük çıktı grafiğin boyutu.. hatta iki defa denedim ikisinde de boyutu ayarlayamayınca link olarak yapıştırmak zorunda kaldım![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri